Poze Ginkoven pentru circulatie 120 Capsule

     


Ginkoven pentru circulatie 120 Capsule

Pret: 35,00 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA

 Este recomandat în cazul tulburarilor circulatorii cerebrale dar si periferice; este benefic pentru persoanele în vârsta îmbunatatind capacitatea de concentrare si atentia; util în cazul tulburarilor de tip vascular de vedere si auz

 Extractul standardizat de Ginkgo biloba imbunatateste circulatia sangvina (în special la nivelul creierului), stimuleaza functia mentala si influenfleaza pozitiv memoria cât si alte functii ale creierului. Salix alba (salcie) este utilizata de secole pentru beneficiile sale asupra organismului uman. Împiedica agregarea plachetara, efect important în cazul afectiunilor cardiovasculare. Vaccinium myrthillus (afin) este bogat în glicozide antocianice cu eficacitate în afectiuni vasculare, datorita efectului benefic asupra circulafliei sangvine. Imbunatateste activitatea cerebrala, prevenind pierderea memoriei de scurta durata. Magneziu este un mineral indispensabil funcflionarii în condiflii optime a sistemului cardiovascular.

Compozitie:

Extract standardizat de Ginkgo biloba           60mg/cps

Salcie                                                                    90 mg/cps

Afin                                                                         60mg/cps

Magneziu                                                              48mg/cps

 

Mod de administrare:

1 capsula de 2 ori pe zi pana la ora 16.00. Se recomanda cura de 2-3 luni

Precautii:

Poate interactiona cu anticonvulsivante, anticoagulante, antiagregant-plachetare, agenti trombolitici, heparine cu masa moleculara redusa, insulina, inhibitori ai monoaminoxidazei, diuretice tiazidice sau antiinflamatoare nesteroidice la administrare concomitenta.

0762 942 888 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00 - 18:00Detalii produs


Categorie: Aparatul cardiovascular

Producator: Farma Class