Poze Graviola Extract Pur 400 mg 60 Capsule

     


Graviola Extract Pur 400 mg 60 Capsule

Pret: 39,00 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA

Graviola Extract Pur este un produs 100% natural extras doar din fructe de graviola sub formă de extract 5:1 și pulbere furnizând o cantiate de 400 mg de extract pur.

Graviola Extract Pur - Graviola (Annoa Muricata) este un fruct verde, în formă de inimă, specific zonei amazoniene și Asiei de Sud-Est. Este folosi în medicina tradițională datorită proprietăților sale antioxidante, imunostimulatoare și antitumorale.

Graviola are 82 de compuși activi, Acetogenine, care s-au dovedit a fi eficienți în susținerea sănătății organismului pe durata chimioterapiei. Graviola benefică și în tratarea infecțiilor grave, are efect antitumoral și crește imunitatea. Ca efect asupra afecțiunilor oncologice, și-a dovedit eficiența și în cazul adenomului de prostată, renal, cancer de colon, carcinom pancreatic, hepatic, testicular, mamar sau pulmonar. În plus, are efect calmant pentru a menține o stare de pozitivă în caz de boală.

Capsulele Graviola Extract Pur de la Herbagetica ameliorează efectele secundare ale chimioterapiei și radioterapiei și contribuie la menținerea sănătății întregului organism.

Beneficii Graviola Extract:

  • Efect antioxidant
  • Antitumoral și anticancerigen
  • Crește imunitatea
  • Ameliorează efectele adverse ale tratamentelor oncologice
  • Scade glicemia
  • Menține sănătatea întregului organism

Ingrediente Graviola Extract:

  • Extract 5:1 (maltodextrina din grau) din fructe de Graviola (Annona muricata) – 200mg
  • Pulbere din fructe de Graviola – 200mg

Sub formă de capsule vegetale, ce pot fi administrate și persoanelor vegetariene/vegane.

 

Administrare Graviola Extract:

1-2 capsule pe zi

Contraindicații: A nu se administra femeilor însărcinate, celor care alăptează și copiilor sub 12 ani. Cei ce urmează un tratament pentru tensiune arterială, trebuie să solicite sfatul medicului. A nu se folosi împreună cu suplimente ce conțin Coenzima Q10.

Precautii: În cazul în care utilizați produsul pentru o perioada mai mare de 30 de zile este recomandat consumul de probiotice sau enzime digestive.

Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului, Notificare seria AA nr. 11450 / 28.11.2017.

0762 942 888 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00 - 18:00Detalii produs


Categorie: Antitumorale

Producator: Herbagetica