Poze Pachetul Slabeste cu 1 Leu pe zi

Pachetul Slabeste cu 1 Leu pe zi

Pret: 70 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA

Pachetul Slabeste cu 1 leu pe zi o schema care te ajuta sa slabesti rapid si sanatos

Pachetul Slabeste cu 1 leu pe zi este format din trei produse: Aloe Ferox, Cicoare si Detox Suplu.

Schema de tratament este foarte simplă: trebuie să iei o capsulă de Cicoare Extract dimineața, una de Detox Suplu la prânz și una de Aloe Ferox seara. Această cură durează 60 de zile, iar rezultatele se vor vedea foarte repede. Cicoarea va reduce apetitul alimentar și pofta de dulciuri, Detox Suplu îți va crește rata metabolismului, iar Aloe Ferox este una dintre cele mai eficiente soluții pentru detoxifierea organismului.

Fiecare Produs are 60 Capsule

Compoziție per 1 capsulă Cicoare extract:

 

Cicoare  (Cichorium intybus) pulbere din rădăcini                   180 mg
Cicoare  (Cichorium intybus) extract 4:1                  57,6 mg
Fibrulină instant  cu 91,3% inulină                   122,4 mg

Compoziție per 1 capsulă Detox Suplu:

 

Kelp (Fucus vesiculosus)          280 mg
Chitosan HD (chitină diacetilată)          24,50 mg
Spirulină (Spirulina maxima) standardizată cu minim 60% proteine          24,50 mg
Chlorella (Chlorella pyrenoidosa)  standardizată cu minim 50% proteine          21 mg

Compoziție per 1 capsulă Aloe Ferox:

Aloe Ferox pulbere din suc cristalizat                           460 mg

Precautii și contraindicații Cicoare Extract:

A se administra cu prudență, sub supravegherea medicului specialist, bolnavilor de diabet insulino-dependenți, pentru ajustarea dozei de insulină, deoarece această plantă are efect hipoglicemiant.

Precauții și contraindicații Detox Suplu: poate interacţiona cu produse anticonvulsivante, anticoagulante, antiagregant plachetare, heparină cu densitate redusă şi agenţi trombolitici, la administrare concomitentă. Conţine un produs pe bază de crustacee. Acest produs nu va fi administrat în timpul sarcinii şi alăptării. În cazul depăşirii de câteva ori a dozei recomandate, pot apărea simptome asemănătoare hipertiroidiei, cu tremur al membrelor, creşterea pulsului şi a tensiunii arteriale. Administrarea, fără întrerupere, pe o perioadă de timp mai lungă de 60 zile poate duce la scăderea excesivă a greutăţii corporale.

Precauții Aloe Ferox: A se porni administrarea de la 1 capsulă pe zi mărindu-se ulterior doza, în funcţie de tranzitul intestinal, până la maxim 6 capsule pe zi. A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează, bolnavilor de diabet. În caz de diaree se întrerupe administrarea. Durata curei: 10 zile (determină creşterea diurezei, hipokaliemie) cu 2 săptămâni pauză între cure.

Contraindicaţii: Administrarea este interzisă în caz de obstrucţie intestinală, inflamaţii intestinale acute (boala Crohn, colite ulcerative), ileus, abdomen chirurgical acut, constipaţie cronică, apendicită, dureri abdominale de etiologie necunoscută. A nu se administra concomitent cu glicozide cardiotonice (digoxină), medicamente antiaritmice, diuretice, corticosteroizi, lemn-dulce, antidiabetice.

0762 942 888 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00 - 18:00

 


Detalii produs


Categorie: Scaderea greutatii

Producator: Herbagetica