Poze Suc de Graviola Organic 473 ml

Suc de Graviola Organic 473 ml

Pret: 88 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA

Suc de Graviola – sustine sistemul imunitar si are proprietati antitumorale. Este si supranumit un citostatic natural. Adjuvant in chimioterapie

Suc de Graviola – Ingredientele active din Graviola sunt un grup de substante numite Acetogenine Annonaceous care sunt gasite doar in familia de plante Annonaceae.

   Graviola (Annona muricata) are 82 de Acetogenine diferite (in 10 tipuri distincte) care ofera un sprijin puternic in chimioterapie. 

Cum actioneaza Graviola in tratarea cancerului ?

Mecanismul de actiune al fructului se realizeaza prin blocarea productiei de ATP (adenozintrifosfat) a celulelor canceroase astfel incat  se reduce voltajul celulei si in final apare apoptoza (moartea celulelor canceroase)    Mai simplu spus, celula canceroasa este deconectata de la sursa de energie si neavand cum sa supravietuiasca moare.

       Studii clinice realizate de-a lungul a mai mulți ani de cercetări au descoperit că Graviola are un aport foarte important în creșterea gradului de imunitate a organismului (care poate fi slăbit de o multitudine de factori, printre care și tratamentele chimioterapeutice). Astfel, Graviola este utilizat pentru a lupta împotriva infecțiilor grave, ca întăritor al sistemului imunitar, anti-cancerigen superior, citostatic în adenom de prostată, renal, cancer colo-rectal, carcinom pancreatic, hepatic, testicular, mamar și pulmonar.        În 1997 s-a descoperit că Acetogeninele din Graviola au o putere de 10.000 ori mai mare decât Adriamycin (un medicament chimioterapeutic folosit până atunci pe scară largă) și au avut efecte citotoxice excelente, ducând la distrugerea completă a cancerului de colon în toate testele efectuate. În plus, spre deosebire de Adriamycina, Graviola nu are nici un efect asupra celulelor sănătoase.         Un alt studiu, efectuat în 1999, a arătat că Annoglacynele A și B, conținute în Graviola, au avut un efect de până la 10.000 de ori mai puternic decât Adriamycina în cancerul de sân MCF-7 și foarte eficient în cancerul pancreatic Faza a 2-a, iar în 2002 s-a demonstrat efectul puternic citotoxic al 6 Acetogenine în cancerul hepatic.         Compusul 1, unul din cele cinci extracte din seminţele de graviola a fost descoperit că este “citotoxic selectiv pentru celulele adenocarcinome ale colonului (HT-29) în care există de 10.000 de ori potenţa adriamicinei”. Adriamicina este denumirea comercială a agentului chimic doxorubucină şi este cunoscut sub numele de “diavolul roşu”, poreclă obţinută atât datorită culorii roşii puternice cât şi efectelor secundare teribile ce ameninţă viaţa, care includ printre altele şi daune fatale ale  sistemului cardiovascular. Această lipsă cumplită a “citotoxicităţii selective”, abilitatea de a ucide celulele canceroase şi nu pe cele sănătoase, este ceea ce face adriamicina atât de periculoasă.         De la studiul din 1996, fructul de graviola a fost foarte puţin cercetat. A existat un studiu al celulei în 1999 care a descoperit că fructul Graviola are o activitate împotriva cancerului la prostată şi a celui mamar.         Un alt studiu asupra celulei realizat în 2002 a demonstrat faptul că graviola are activitate împotriva cancerului hepatic, însă nici o altă analiză nu a fost la fel de promiţătoare ca studiul original din 1996. Proprietati :  inhibă virusul de hepatită B și cancerul hepatic;  inhibă creșterea celulelor tumorale;  activitate citostatică la celulele de cancer;  activitate antibacterială;  activitate antivirală cu efect la Herpes simplex;  activitate antidepresivă;  activitate antiparazitară;  calmează durerile;  activitate anti-malarie; antibacterian; antihelmintic; anticonvulsivant; antidepresiv; antifungic; depresant cardiac; citotoxic; febrifug; hipotensiv; stimulent digestiv; vasodilatator; vermifug;

 Compoziţie Suc de Graviola:

Graviola (Annona muricata)- piure organic 12718mg.

 

Mod de administrare Suc de Graviola:

Câte două linguri (30ml) zilnic. Poate fi consumat ca atare, diluat în apă sau în alte băuturi.

 

Precauţii:

Femeile gravide sau care alăptează trebuie să consulte medicul sau farmacistul în legătură cu produsul. A nu se administra copiilor sub 3 ani. Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

 

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

0762 942 888 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00 - 18:00

 


Detalii produs


Categorie: Antitumorale

Greutate produs: 0.8 kg.

Producator: Alevia